Gisterenmiddag werd bij Honk- en softbalvereniging The Islanders een zonovergoten instuif gehouden, gesponsord door de Rabobank. Ruim twintig kinderen kwamen op het evenement af en kregen, in twee groepen, de beginselen van de honkbalsport aangeleerd. De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 werden op speelse wijze, op het honkbalveld, bekend gemaakt met vangen, gooien en slaan.

De oudere leerlingen gingen op het softbalveld aan de slag met echte spelvormen. Tussendoor werden de kinderen, door de gemeente Goeree-Overflakkee, getrakteerd op een sportieve bidon met water en fruit. Beide groepen sloten de middag af met een ‘partijtje’, waarna alle deelnemers een presentje en een strippenkaart kregen; goed voor 3x gratis meetrainen.

Was je er niet bij, maar wil je wel graag gratis komen meetrainen? Mail dan naar: leden@the-islanders.nl

Komende twee woensdagen is er nog meer sportiviteit te beleven bij The Islanders. Met op 17 mei het Rabobank Scholenhonkbaltoernooi voor de groepen 5/6 en op 24 mei voor de groepen 7/8 van Flakkeese basisscholen.

De deelnemende scholen hebben voor de meivakantie al verschillende honkballessen gekregen van The Islanders. Het wordt dus ongetwijfeld weer een mooi toernooi. Wil je komen kijken? We starten om 13.00 uur op sportpark De Koepel in Oude-Tonge.