Sponsoractie

Leaflet vrkant webPlay for the double!

Help de vereniging én jezelf de zomer door. PLAY FOR THE DOUBLE! Ieder lid van HSV The Islanders die voor de vereniging een sponsor weet binnen te halen, verdient een flinke korting op zijn/haar contributie. En vaak hoef je niet eens zover te kijken voor een geïnteresseerde geldschieter. Je werkgever, een kennis of een familielid wellicht. Voor iedereen heeft The Islanders wel een passende sponsormogelijkheid. Maak je opa donateur of vraag het bedrijf waarvoor je werkt een reclamedoek op te hangen. Er is veel mogelijk. Kijk in de speciale folder of op de verenigingswebsite voor de gedetailleerde sponsormogelijkheden. Je kunt voor vragen en/of aanmeldingen contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsors@the-islanders.nl cq. bellen met Ed (06- 46730259), of Richard (06- 46303286).

Voor de leden
Met de speciale sponsorovereenkomst in de hand kunnen leden van The Islanders nu heel simpel een nieuwe sponsor aanbrengen. Deze overeenkomst is zowel mee te nemen uit de kantine, maar kan ook hier op de website worden gedownload. Invullen, aankruisen en een handtekening zijn voldoende. De ingevulde overeenkomst kan óf weer in de kantine worden ingeleverd, óf worden gemaild naar sponsors@the-islanders.nl. Ook de speciale folders liggen in de kantine voor een ieder klaar, of kun je hier downloaden.
Nadat de gegevens zijn verwerkt ontvang je een aardigheidje en een korting op de contributie voor het volgend jaar.

Voor potentiële sponsors
Bedrijven en geïnteresseerden die The Islanders willen sponsoren, kunnen op de sponsorpagina en/of de speciale sponsorflyer bekijken welke sponsormogelijkheden er zijn. Vervolgens kunt u zeer eenvoudig uw sponsorschap aanmelden met behulp van de hier te downloaden sponsorovereenkomst. Invullen, aankruisen en een handtekening zijn voldoende. De ingevulde overeenkomst kan vervolgens worden gemaild naar sponsors@the-islanders. Uiteraard kan ook eerst overlegd worden met de mensen van de sponsorcommissie via vorenstaande email of telefonisch met Ed (06- 46730259), of Richard (06- 46303286).