Tijdens de feestelijke afsluiting van het honk- en softbalseizoen, werden alle prijswinnaars van 2018 bekend gemaakt. De beste slagmensen en MVP’s ontvingen een mooi aandenken. Ook werd vol spanning afgewacht wie dit jaar de Houke Hoeksma Trofee in ontvangst mocht nemen, voor  Vrijwilliger van het Jaar. Grote winnaars waren Jan van Zanten en Gerjanne Vroeg in de Wei, die beide tweemaal in de prijzen vielen! We zetten alle winnaars voor u op een rijtje:

Prijswinnaars 2018:
Pupillen:  Beste slagman werd Jasper Quist (0.706), beste slagvrouw werd Aedin Kroos (0.714). Álle pupillen werden gehuldigd tot MVP met een mooie prijs en een echt honkbaldiploma.

Aspiranten: Beste slagman werd Sam Verolme (0.538), Boris Vieveen werd MVP.
Herensoftbal: Beste slagman werd Tim Strijbosch (0.744), Jan Jaap Capelle werd benoemd tot MVP.
Dames 2: Gerjanne Vroeg in de Wei werd zowel beste slagvrouw (0.550) áls MVP!
Heren 1: Beste slagman werd: Jan van Zanten (0.575), MVP werd Floris Jak.
Bij Dames 1 was Brenda Visser de beste aan slag (0.481) en werd Daniëlle Casteleijn het Meest Waardevol genoemd door haar team.

Vrijwilligers
Ook de vrijwilligers werd niet vergeten. Alle coaches werden in het zonnetje gezet voor hun waardevolle bijdrage aan de vereniging. Pupil Jan Brouwers viel in de prijzen voor het verkopen van de meeste (60!) Clubactie loten. Teunis Knops werd, na 25 jaar lidmaatschap, benoemd tot Erelid van de vereniging. Hij werd geroemd voor zijn tomeloze inzet bij het onderhoud van het veld en de accommodatie en zijn grote Islandershart. De eer van de prestigieuze Houke Hoeksma Trofee viel dit jaar te beurt aan Jan van Zanten. Al jaren lang voor én achter de schermen een zeer actief en betrokken lid dat hiervoor nu onderscheiden werd.